-->

16. november 2011

Norwegian med 8 nye ruter fra Torp

Foto: Maciej Klatt/ Norwegian
Norwegian åpner ny base på Sandefjord lufthavn Torp og lanserer samtidig åtte nye ruter. De nye rutene vil gå til Bergen, Trondheim, Evenes, Berlin, Palma, Las Palmas, Antalya og Nice. Fra før flyr Norwegian til Alicante og Malaga, slik at i sommerprogrammet 2012 vil Norwegian fly 10 ruter fra Torp.
- Det er gledelig å kunne lansere en ny base i Norge. Norwegian ser et stort potensiale i passasjertrafikken i Vestfold og omliggende regioner, både innenfor forretningsmarkedet og fritidsmarkedet. Derfor vil vi fra mars 2012 plassere et eget basefly på Torp og tilby åtte nye destinasjoner i tillegg til de to vi har fra før, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian til Osloairports.com.


annonse


Ett fly av typen Boeing 737-800 stasjoneres på Torp fra sommerprogrammets start 27.03.2012. Norwegian har ambisjoner om videre vekst på flyplassen.

God samarbeidspartner
- Endelig har vi lykkes med å få til det vi har jobbet for i flere år, nemlig å få Norwegian til Torp. Norwegian er med sin profil og sitt rutenett en ypperlig samarbeidspartner for Torp, da de på en utmerket måte utfyller vårt eksisterende rutenett med spennende destinasjoner som det er stor etterspørsel etter i regionen vår, spesielt utenriksrutene og Nord-Norge. Vi gleder oss til et langsiktig og godt samarbeid med en profesjonell og offensiv aktør, sier Torps administrerende direktør, Alf-Reidar Fjeld.

Tre nye innenlandsruter
De nye helårsrutene til Bergen og Trondheim kommer som et resultat av stor interesse fra blant annet lokalt næringsliv. Fra 27. februar 2012 vil det være to daglige avganger til og fra Bergen og Trondheim, med rutetider spesielt tilpasset forretningsreisende. Innen de nye flygningene på Torp starter opp vil åtte av ti fly i Norwegians flyflåte ha WiFi, slik at det er store muligheter for å jobbe direkte på nett fra lufta.

Ny innenlandsrute Torp – Evenes vil flys med to ukentlige avganger. Evenes har gode forbindelser til både Vesterålen og Lofoten og det er i dag solid etterspørsel på ruten mellom Evenes og Gardermoen. Utenlandsrutene fra Torp går til populære reisemål i Norwegians allerede etablerte rutenett.

Rutetider
Torp – Alicante onsdag kl 06.00 og lørdag kl 15.30
Torp – Antalya torsdag og søndag kl 07.00
Torp – Bergen mandag-fredag kl 07.50 og 18.55. Søndag 11.40 og 18.55
Torp – Berlin mandag og fredag kl 12.30
Torp – Evenes mandag og fredag kl 08.00
Torp – Las Palmas tirsdag kl 09.00
Torp – Malaga onsdag kl 14.50 og lørdag kl 06.00
Torp – Nice mandag og fredag kl 17.00
Torp – Palma mandag og fredag kl 16.00
Torp – Trondheim mandag-fredag kl 07.50 og 18.55. Søndag 11.40 og 18.55

Billettene legges i salg fra fredag 18. november.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart