-->

13. desember 2011

Til Mallorca fra Torp

Ryanair fra Torp til Mallorca
Det irske lavprisselskapet Ryanair annonserer i dag at de åpner en ny rute mellom Sandefjord Torp og Palma de Mallorca.
Ruten starter i mars neste år og vil gå i konkurranse med Norwegian som også har satt Mallorca på rutekartet sitt i Vestfold.

Ryanair annonserer i dag to nye sol- og varmeruter til sine norske passasjerer; fra Oslo Torp og Haugesund til Palma de Mallorca. De nye rutene kommer som en del av Ryanairs kunngjøring om etablering av sin 49. base på Palma flyplass.

Den nye ruten fra Oslo Torp til Palma vil starte opp 25. mars 2012 og vil bli operert på onsdager og søndager.

Palma de Mallorca er en ideell destinasjon for korte turer om våren eller for en lengre sommerferie. Mallorca er øya som har alt enten du er ute etter late dager på stranda, eller foretrekker fotturer i fjellene. Øya har en fantastisk natur med mange flotte landsbyer langs kysten og oppe i fjellene. Den vakre baleriske øya tilbyr også et vibrerende natteliv og et rikt kulturliv for besøkende.


For en knapp måned siden annonserte Norwegian at de vil satse stort på Torp, blant annet med et basefly stasjonert der fra neste sommer. En av destinasjonene Norwegian da annonserte var nettopp Mallorca, nå får de konkurranse om passasjerene omtrent fra dag én.

Mens Norwegian har annonsert første avgang 26. mars, smetter Ryanair inn med første avgang dagen før. Om markedet er stort nok for dem begge vil tiden vise. Konkuransen er i alle fall bra for de reisende.

Sammen med den nye ruta til Torp, vil Ryanair også fly til 16 andre destinasjoner fra Mallorca, når dette blir selskapets 49. base.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart