-->

8. februar 2012

EuroBonus igjen på norsk innenriks

SAS ser frem til å kunne få tilby de fleste norske innenriksflypassasjerer de samme fordeler som alle andre SAS passasjerer har – men det er meget overraskende at reisende fra distriktene i Norge ikke får samme mulighet.


Endelig ser det ut til at flertallet av norske flypassasjerer igjen kan nyte godt av de samme fordelene som EuroBonus-medlemmer i resten av verden. Konkurransetilsynet anbefaler at det igjen åpnes for opptjening av EuroBonus-poeng, men at dette skal kun gjelde for reisende mellom Oslo og byene Stavanger, Bergen og Trondheim.


- Vi er tilfredse med at det endelig åpnes opp for EuroBonus på norsk innenrikstrafikk. Nå forventer vi at vi kan få tilby innenriksreisende nordmenn de samme gode produktfordeler som alle andre lojale SAS-reisende. Men det er med undring at dette ikke skal gjelde for alle reisende i hele Norge, sier Per Møller Jensen, Marketingdirektør og ansvarlig for Eurobonus i SAS, til Osloairports.com.

SAS har lenge ment at grunnlaget for forbudet mot fordelsprogrammer ikke er til stede i dagens flymarked i Norge. Utviklingen har løpt fra det grunnlaget som beslutningen ble truffet på i sin tid. I dag er markedet preget av sterk konkurranse mellom selskaper med ulike forretningsmodeller, i motsetning til da forbudet ble innført i 2002.

Som SAS EuroBonus medlem kan man blant annet opptjene poeng ved flyreiser, hotellovernattinger og leie av bil. Poengene kan også benyttes til kjøp av nye flyreiser, oppgradering til bedre komfort, samt en lang rekke andre varer og services.

-Vårt EuroBonus program er meget populært blant våre kunder. Vi synes det er helt naturlig, at alle våre mange lojale norske innenrikskunder også får adgang til de fordeler som EuroBonus programmet tilbyr, sier Per Møller Jensen, Marketingdirektør i SAS.

SAS ser fram mot Fornyings- administrasjons- og kirkedepartementets endelige beslutning.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart