-->

14. februar 2012

Gardermoen - Bromma er klar

Flybe Nordic, som i januar i år annonserte at de vil satse på en rute mellom Stockholm Bromma og Oslo Gardermoen, er nå klare med rutetidene. De tilbyr to daglige rundturer på ukedagene og en søndagsavgang.

Flybe vil fra 2. mai ha to daglig rundturer mellom Oslo Gardermoen og Stockholm Bromma.

Flyplassen ligger tett opp til Stockholm by, flybussen inn til sentrum tar omtrent 20 minutter. Du finner også lokalbusstrafikk der, samt taxier og leiebilselskaper. Flyplassen retter seg spesielt inn mot de foretningsreisende og skal være enkel å bruke med korte avstander og ha et høyt servicenivå for de reisende.


– Vår intensjon er å trafikkere en rute fra Stockholms cityflyplass med to daglige avgangar til Oslo. Det er et steg nærmere vår langsiktige plan med å gjøre Bromma til en viktig lokal base for Flybe, sa Mike Rutter, konsernsjef i Flybe Europe tidligere i vinter. Selskapet ha også åpnet nye ruter fra Bromma til henholdsvis København og Tallinn.

Om rutetidene er helt ideelle for de foretningstreisende gjenstår å se. Det er høy trafikk både på Gardermoen og Bromma, spesielt om morgenen, og avgangstidene gjenspeiler til en viss grad dette.

Fra Oslo går flyene klokken 12:30 mandag til fredag, samt klokken 20:30 mandag til fredag, pluss søndag.
Fra Bromma er det avganger 10:50 mandag til fredag, samt klokken 18:50 mandag til fredag, pluss søndag.
Flytidene er satt til en time og ti minutter og billettene starter pa 298 norske kroner én vei. Den nordiske trafikken flys med en flåte av 14 ATR-maskiner med base i Seinäjoki og på Helsingfors lufthavn Vantaa.

Dette kan bli et spennende alternativ til SAS og Norwegians ruter til Stockholm Arlanda.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart