-->

14. februar 2012

Estonian Air trapper opp på Oslo - Tallinn

Foto: Wikipedia
Estonian Air trapper opp på ruten mellom Oslo og Tallinn. Fra den 25. mars blir det 14 ukentlige rundturer mellom de to hovedstedene. Estonian Air har for tiden ni ukentlige flyvninger mellom Oslo og Tallinn.


- Vi er veldig glade for å se at trafikken mellom Estland og Norge har økt kraftig, og at Oslo har blitt en svært populær destinasjon for estere. Oslo Lufthavn er også et viktig mellomlandingspunkt for estere og sammen med vår gode partner SAS, er vi i stand til å øke antall flyvninger, sier Rauno Parras, kommersiell direktør i Estonian Air.


Motsatt vei har Estland lenge vært en populær destinasjon for skandinaver som vil nyte luksuriøse spa- og velferdsreiser i verdensklasse til gode priser i Estland.

Enten man er forretningsreisende eller turist, kan man være på internett døgnet rundt ettersom gratis trådløst nett nå tilbys i nesten alle hoteller, restauranter, cafeer og offentlige steder. Moderne og komfortable hoteller finner man i sentrum av Tallinn, like ved forretnings- og handlegatene. Mange hoteller tilbyr konferanse-, spa- og treningsfasiliteter på samme sted.

- Vårt mål er å gjøre det lille ekstra for kundene våre, og det begynner vi med allerede om bord. Derfor har vi startet vår Sky Restaurant. Ideen er at hver måned vil våre kunder på Premium-klasse få servering fra kjøkkenene til Estlands beste gourmetrestauranter på flyet. Prosjektet har fått mye oppmerksomhet i flyindustrien, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra passasjerene våre, sier Rauno Parras.

Estonian Air tilbyr praktiske forbindelser videre til mange attraktive destinasjoner i Øst- og Nord-Europa. Estonian Air har den raskeste forbindelsen fra Oslo til Tartu, Kiev, Tbilisi og Kajaani. I tillegg har Estonian Air raske forbindelser via Tallin til Kokkola/Pietarsaari, Joensuu, Jyväskylä, Helsinki, Riga, Vilnius, St. Petersburg og Moskva.

- Vi er glade for at Estonian Air utvider sitt tilbud ved Oslo Lufthavn. Med deres samlede rutetilbud vil dette gi våre reisende nye muligheter til spennende destinasjoner i Finland og Øst-Europa, sier administrerene direktør ved Oslo Lufthavn, Nic Nilsen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart