-->

29. februar 2012

Osloairports er blitt mer mobilvennlig

Illustrasjonsfoto
Til glede for alle våre lesere som følger oss på mobilen, nå har vi fått på plass en løsning som gjør nettsidene våre raskere og enklere å laste ned. Den nye mobiltjenesten har fokus på artiklene våre. 
Fram til nå har du fått med deg hele Osloairports sin side når du har lest oss på mobilen. Den nye tjenesten vi nå har lansert er spesielt tilpasset iphone- og androidtelefoner.

Når du logger deg på telefonen vil du kun få opp artiklene våre, med den ferskeste på toppen. Artikklebildet og overskriften en synlig sammen med ingressen. Når du ser en artikkel du vil lese er det bare å klikke på denne og hele teksten kommer til syne. De 25 siste artiklene er de du ser når du scroller nedover siden, deretter er det bare å klikke "show more" - knappen for å bla videre bakover.


annonse


Alle artiklene kan du dele med andre enten på Twitter, Facebook eller via mail.

Trenger du å se nærmere i Flykalenderen, lese reiseguidene, eller for eksempel sjekke rutetilbudet fra Torp, velger du knappen "view orginal site". Da kommer nettsiden fram på mobilen, i fullversjon, og du klikker på det du vil lese. Har du ikke en iphone eller androidtelefon, er det den vanlige nettsiden vår som vises når du logger deg på mobilen din.

Glem ikke å legge www.osloairports.com inn som bokmerke i nettleseren din, og så er det bare surfe når du sitter på bussen, i sofakroken, eller ligger på stranda i Syden. Eller hvorfor ikke ombord i flyet, stadige flere fly er utstyrt med sendere og mottakere for nettopp surfing på diverse plattformer.Finn fram QR-leseren i mobilen din, les av koden over og prøv vår nye mobilløsning nå !
Har du ikke QR-leser i mobilen, last ned her

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart