-->

13. mars 2012

DAT fornøyd med Ryggetallene

Foto: Danish Air Transport
7.500 reisende benyttet seg av DATs innenrikstilbud fra Moss lufthavn Rygge i februar, det er en nedgang på over 5. 600 passasjer fra februar i fjor da Norwegian opererte på Rygge. Likevel er DAT-sjef Jesper Rungholm godt fornøyd.
– Det vi opplever nå er at alle våre tre ruter til Stavanger, Bergen og Trondheim går bra. Stavanger og Trondheim har vi vært fornøyd med fra dag én, og nå bedrer Bergen seg også kraftig, sier Jesper Rungholm.
Morgenflyene fra Rygge mandag viste at 67 av Bergen-flyets 68 seter var utsolgt. Til Trondheim var 44 av 48 seter booket, mens alle de 32 setene på Stavangerflyet var opptatt.


annonse


Passasjerer som Moss Avis i går snakket med og som hadde tatt morgenflyet til Bergen, var godt fornøyd med flyturen, men mindre fornøyd med at flyet hjem til Rygge først gikk ved 18-tiden.

– Vi ser at dette ikke er gunstig, og vil vurdere økt frekvens på enkelte ukedager slik vi har gjort det på strekningen Esbjerg-Billund-Stavanger. Skal vi gjøre noe lignende for Rygge–Bergen, må vi bare bli bedre kjent med markedets behov, sier Jesper Rungholm.
Ryanairs januartall fra Rygge var denne gangen ikke til å hoppe i taket av. 90.000 passasjerer fløy med Ryanair til og fra Rygge i februar. Det er en nedgang på to prosent fra februar i fjor.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart