-->

23. mars 2012

SAS til Praha

Også SAS skal fly til Praha 
SAS tar opp kampen om de reisende mellom Oslo og Praha, i første omgang som en ny sommerrute. Blir det nye tilbudet tatt godt i mot, utelukkes det ikke at ruten fortsetter inn i neste vinterhalvår.
I disse dager avvikler Czech Airlines sine aktiviteter i Oslo, etter at selskapet har valgt å legge om sin rutestrategi og spisse seg inn mot markedene i Øst- og mellomeuropa.
SAS kaster seg nå også inn i kampen om disse kundene.


annonse


Rett etter at det ble kjent at Czech Airlines kutter ruten mellom Oslo og Praha, kom Norwegian på banen og kunngjorde at de vil øke sine frekvenser på denne ruten. Allerede fra april er det daglige avganger til den tsjekkiske hovedstaden.

Fra 30. august er SAS igang med sin nye rute til Praha, det blir to ukentlige rundturer på denne ruten, hver torsdag og søndag.
Torsdag letter flyene fra Gardermoen kl 10:55 og er i Praha 12:55. Hjemturen går kl 13:25 med ankomst Oslo 15:15.
På søndag vil flyet ta av fra Oslo 09:40 og lande i Praha kl 11:25. Returen går 12:05 og flyet er på Gardermoen klokken 14:00.
Det er nå klart at SAS satser på Praha som en vinterrute. Allerede i sluttten av oktober, når vinterprogrammet starter opp, setter selskapet inn en tredje ukentlig avgang til Praha. Vi kjenner foreløpig til at den ekstra avgangen vil gå hver mandag, men ikke til hvilket klokkeslett. Når mer informasjon foreligger,vil vi komme tilbake med mer informasjon.

Praha er utvilsomt en av Europas vakreste byer og er også oppført på UNESCOs liste over verdens kulturminner. Byen har bevart sin arkitektur som består av mange stilarter fra gotikk, rokokko, renessanse til jugend. Spaser over Karlsbroen og se på kunstverkene, besøk rådhuset med det astronomiske uret eller det gylne smuget der husene en gang var bebodd av de kongelige gullsmedene.

oppdatert 05.04.12  kl 15:41

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart