-->

11. april 2012

Ryanair feirer 10 millioner passasjerer i Norge

Foto: Sandefjord lufthavn
Ryanair feirer i dag 10 millioner passasjerer til og fra Norge på Torp Lufthavn. Den heldige vinneren var 5 år gamle Jonathan Kristoffer Etland Foss (bildet) fra Drammen, som var på vei med sin familie til den nyeste Ryanair-destinasjonen fra Torp, Palma de Mallorca.Jonathan og familien fikk en gratis reise for hele familien til sin neste ferie, Pescara i Italia. Feiringen ble markert med kake for alle reisende til Palma de Mallorca på onsdag.

Siden Ryanairs oppstart i Norge i 1997 med en rute fra Torp til London Stansted, har rutenettet vokst til 59 ruter fra 3 flyplasser i Norge, Haugesund, Oslo Rygge og Oslo Torp. I 2012 vil Ryanair frakte 2.5 millioner passasjerer til og fra Norge, og genererer over 2 500 arbeidsplasser knyttet til disse norske lufthavnene og norsk turisme.

annonse


- På litt over 14 år har Ryanair fraktet 10 millioner passasjerer til og fra Norge fra flyplassene i Haugesund, Oslo Rygge og Oslo Torp. I dag tilbyr vi 59 ruter til og fra Norge. I år vil Ryanair frakte inntil 2,5 millioner passasjerer til og fra disse flyplassene, og genererer over 2 500 arbeidsplasser tilnkyttet flyplassene. Dette bekrefter Ryanairs forpliktelse om å investere i Norge, sier Elina Hakkarainen, Ryanairs nordiske salgs- og markedsansvarlig, til Osloairports.com

- I snart 15 år har Ryanair vært en av de viktigste bidragsyterne til at Torp har vokst fra å være en liten lokal flyplass til å bli en betydelig regional lufthavn med et omfattende nasjonalt og internasjonalt rutenett. Det er derfor med stor glede vi nå kan gratulere Ryanair med at de har passert 10 millioner passasjerer i Norge, hvorav de fleste fra Torp. Vi håper at det fruktbare samarbeidet vi har hatt i denne perioden vil fortsette i mange år fremover, sier Alf-Reidar Fjeld, lufthavnsjef på Torp.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart