-->

9. mai 2012

Flytoget til topps på BIs kundebarometer

Foto: Osloairports.com
Flytoget har Norges mest fornøyde kunder, og vinner Kundetilfredshetsprisen 2012. Det viser årets undersøkelse fra forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved BI.

Forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI har i mer enn femten år målt tilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

Mer enn 8900 norske forbrukere har deltatt i årets undersøkelse, og fortalt hvor fornøyd de er med bedrifter de kjøper varer og tjenester fra. Til sammen 192 virksomheter fra 40 ulike bransjer får sin årlige dom fra norske forbrukere.

annonse


Vinneren av Kundetilfredshetsprisen 2012 heter Flytoget.

Selskapet oppnår en kundetilfredshetsscore på 85,8 poeng av maksimalt 100 oppnåelige kundetilfredshetspoeng. Dette er den høyeste scoren som noensinne er målt av Norsk Kundebarometer. Det er tredje gang at Flytoget vinner Kundetilfredshetsprisen.

Det er jevnt i toppen for bedriftene med Norges mest tilfredse kunder. Etter Flytoget kommer Finn.no, som legger opp til at kundene gjør jobben selv når de skal kjøpe, selge, bytte eller gi bort varer og tjenester. Og kundene verdsetter sin egen innsats, og selskapet Finn.no, med å gi 84,4 av 100 oppnåelige kundetilfredshetspoeng.

Toyotas bilforhandlere kjører seg opp til en sterk 3. plass i årets undersøkelse.

– Dette viser at Toyota har manøvrert seg gjennom krisen med både æren og kundens tilfredshet og lojalitet i behold, sier Pål Rasmus Silseth, som er prosjektleder for Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI.

Fjoråret vinner, mobiloperatøren One Call, oppnår samme poengsum som i fjor med 83,7 av 100 mulige kundetilfredshetspoeng. Det var likevel ikke nok til å forsvare fjorårets førsteplass.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart