-->

17. mai 2012

SAS: Economy Extra blir billigere på reiser i Europa

Foto: SAS
Billettypen Economy Extra blir billigere på reiser i Europa, og SAS-kunder får dermed enda rimeligere adgang til fordeler når de reiser. Fast Track, servering av måltid og mulighet for billettendring er noen av de fordelene som øker komforten før og under reisen.
SAS setter nå fokus på billettypen Economy Extra. Billettprisen (før skatter og avgifter) blir satt ned med op til 36 % på mer enn 40 europeiske destinasjoner.

annonse


- Når vi nå reduserer billettprisen på Economy Extra, er det for å gi flere adgang til disse billettene. Vi ser forskjellige retninger rundt kundenes innkjøp av flybilletter for øyeblikket. Det er fortsatt et ønske om å kjøpe så billige billetter som mulig, men vi merker nå at flere etterspør andre fordeler og fleksibilitet, sier Eivind Roald, konserndirektør for salg og marked i SAS.

Economy Extra ligger et nivå over den billigste billettypen Economy. Forskjellen på de to billettypene er hovedsaklig tid og komfort: Med Economy Extra kommer kundene raskere gjennom sikkerhetskontrollen via SAS Fast Track på utenlandsreiser. Kundene som har kjøpt en Economy Extra-billett, får dessuten fleksibel ombooking, opptjener flere EuroBonus-poeng, samt får et lett måltid på reisen.

- Economy Extra har vært spesielt attraktivt blant forretningsreisende som har behov for fleksibilitet rundt billetten og reisetiden. Med lavere priser på disse billettene vil flere fritidsreisende også få glede av SAS Economy Extra, sier Eivind Roald.

*Rabatten kan variere avhengig av destinasjon og gjelder billettpris ekskl. skatter og avgifter.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage