-->

18. juli 2012

SAS stenger Palangarute

SAS legger ned Palangarute fra Oslo
I slutten av august, vil SAS stenge sine ruter fra Oslo til Palanga og fra Stockholm til Gdansk. Den frigjorte kapasiteten skal overflyttes til deres nye Billundrute, samt på svensk innenrikstrafikk.Fra den 27. august innstiller SAS ruten mellom Oslo lufthavn Gardermoen og Palanga i Litauen. Denne ruta har siden den 31. oktober i fjor hatt tre ukentlige avganger.

annonse


Det blir fortsatt ukentlig flytrafikk til Litauen, med Norwegian som opprettholder sine flyvninger fra Oslo Gardermoen til Palanga. Ryanair flyr deg direkte til Kaunas, mens du kommer deg til Vilnius med Wizzairs rute fra Torp.

Palanga er en liten by som ligger ved den baltiske kysten, nordvest i landet, ikke langt unna Klaipeda. Området har sjarmert seg inn i feriesyke hjerter, og vokst opp til et yndig og velegnet turistmål, spesielt sommerstid. Mye av grunnen til dette er de billige prisene, landet er et sted man ikke knekker årsbudsjettet for å besøke, men et sted man definitivt får mye ut av pengene, og som det i tillegg koster lite å komme til.

Flykapasiteten som frigjøres med å kutte Palangaruta, samt kutte tilbudet mellom Stockholm og Gdansk, vil SAS bruke til den nye ruta som starter opp mellom Oslo og Billund den 3. september, samt på svensk innenrikstrafikk.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart