-->

1. august 2012

Norwegian gjenåpner Oslo - Marrakech

Gjenåpner Marrakechrute (Norwegian)
I slutten av oktober er Norwegian tilbake med sin vineterrute til millionbyen Marrakech i Marokko. Det blir femte sesong selskapet frister nordboere med sol, varme og eventyr.


Den rosa byen, som denne millionbyen i Marokko, ved Atlasfjellenes føtter, ofte blir omtalt som, på grunn av sine byggverk i den samme fargen, er en orientalsk fryd – et myteomspunnet paradis – en vandring i et sirkus med dresserte aper, slangetemmere og rynkete spåkoner og av Churchill beskrevet som det vakreste sted på jord.

annonse


30. oktober er Norwegian tilbake med sin vinterrute til Marrakech, det blir femte sesong selskapet flyr til denne destinasjonen. Gjennom vinteren blir det to ukentlige avganger, hver tirsdag og hver lørdag.

På tirsdagene vil flyene ta av fra Gardemoen klokken 09:30 og lande fire timer og femti minutter senere, altså 13:20. Returen går fra Marrakech 14:10, med ankomst Oslo lufthavn Gardermoen 20:00.

Kryddermarkedet i byen
Hver lørdag er det avgang Oslo klokken 13:05 med ankomst 16:55, og returen fra Marrakech går 17:40 med ankomst Gardermoen 23:30.

Norwegians tidtabeller viser også at det i vinter vil være mulig å fly til Marrakech fra både Stockholm og København. Flyselskapet avslutter sine Marrakechflighter når vinterprogrammene slutter, siste helg i mars.

Marrakech lufthavn Menara ligger omlag tre kilometer fra bysentrum, og du kommer deg dit med buss, taxi eller leiebil.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart