-->

3. september 2012

Norwegian åpner Fuerteventurarute

Norwegian til Fuerteventura
Siste tirsdag i oktober letter Norwegians første fly med kurs for Fuerteventura, en av de kanariske øyene. Selskapet kan dermed sette sin fjerde kanaria-destinasjon på kartet.


Tirsdag 30. oktober er det klart for take-off fra Gardermoen til Fuerteventura, en av kanariøyenes populære destinasjoner. Fuerteventura kommer i godt selskap sammen med Norwegians ruter til Gran Canaria, Lanzarote og Tenerife.
annonse


Selskapet skal fly til Fuerteventura hver tirsdag til og med 2. april neste år, altså en ren vinterdestinasjon.

Fuerteventura er den nest største av Kanariøyene, med ca. 50 000 fasboende innbyggere, og ligger nest innerst mot kysten av Marokko og Sahara.

Her er direkterutene fra Gardermoen

Flyene vil lette fra Oslo klokken 09:30 og være på bakken 14:10 - lokal tid. Returen fra Fuerteventura går 15:10 og flyet er på Gardermoen klokken 21:40.

Her, på breddegrad med Florida, er det behagelig varmt året rundt, solen svikter sjelden. Øya har uendeligheter med strender med lys sand og noen få lavastrender.

Fuerteventura passer best for de som vil slappe helt av og er godt egnet for barnefamilier. Dagene går med til soling og bading, brettseiling, dykking, gode restaurantmåltider og rolige kvelder.
Hovedstaden heter Puerto del Rosario.

Det er greit å ta seg fra flyplassen med både taxi, samt busslinjene 3 og 10.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart