-->

4. september 2012

SAS åpner vinterrute til Salzburg

SAS åpner Salzburgrute
SAS åpner en vinterrute til skidestinasjonen Salzburg i Østerrike. Flyene vil gå hver lørdag, over en periode på syv uker fra 26. januar 2013.


Salzburg er også et sportsmekka for ski og brett entusiaster. Med sine høye alpetopper, pudret med snø, er det et herlig sted å slippe seg fri og flyte nedover de bratte bakkene.
annonse


Vinterruta til Salzburg åpner lørdag 26. januar 2013, og vil gå hver lørdag fram til og med 16. mars neste år. Flyet letter fra Gardermoen allerede 06.25 og lander i Salzburg 08:45. Returen går 09:35 og flyet er i Oslo 12:05.

Den nye ruta vil gå i konkurranse med Norwegian som gjenåpner sin vinterrute til Salzburg den 5. januar.

Salzburg som er Østerrikes fjerde største by, og som ligger omtrent midt i landet, er en godt bevart perle av ny og eldre arkitektur - spesielt gamlebyen, med sin verdenskjente barokk arkitektur, og som er plassert på UNESCOs world herritage liste, idyllisk natur – alpene setter sitt særegne preg på området, musikk – det var her det verdenskjente musikalske geniet Mozart ble født inn i verden, en verden han har vært med på å komponere verdenshistorien om gjennom sine elskverdige toner, og så mye, mye mer.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart