-->

29. september 2012

Utvider Oslo - Andenesruta neste år


Norwegian utvider Andøyaruta (Norwegian)
Neste sommer blir det i høysesongen inntil tre ukentlige avganger mellom Gardermoen og Andenes. Ruta blir operert av Norwegian mellom mai og september, og selskapet tror ruta er kommet for å bli. 


Utvidelsen er bortimot en dobling av sesongen. I år fløy Norwegian mellom Andøya og Oslo fra slutten av juni til et stykke ut i august.
annonse


Til Bladet Vesterålen sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen at sesongen neste år starter 2. mai, og at den varer ut september.

Som om ikke det er nok, øker Norwegian antall flyvninger i midtsommerperioden. Fra 23. juni til 15. august blir det tre ukentlige avganger. I år var det to ukentlige flyvninger i denne perioden.

Slik blir det
Her er en kort oversikt over sommerprogrammet:

Fra 2. mai til 20. juni vil Norwegian tilby ukentlige avganger mellom Gardermoen og Andenes. Avgangene vil være torsdager med avreise fra Gardermoen kl. 10.25 og kl. 12.40 fra Andenes.

I perioden 5. mai til 16. juni vil det også gå flyvninger på søndager med avganger fra Gardermoen kl. 15.00 og kl. 17.20 fra Andenes.

Fra 23. juni til 15. august tilbyr selskapet tre ukentlige avganger på tirsdager, torsdager og søndager mellom de to flyplassene. Her vil avreisetidspunkt fra Gardermoen bli kl. 15.00 og kl. 17.20 fra Andenes.

I perioden 18. august til 29. september neste år vil det bli ukentlige flyvninger til og fra Gardermoen og Andenes på søndager med avreise fra Oslo klokka 15.00 og 17.20 fra Andenes.

Fra 22. august til 26. september vil selskapet også tilby ukentlige flyvninger på torsdager med avreise fra Gardermoen kl. 10.25 og 12.40 fra Andenes.

Stor etterspørsel
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen har følgende å si om utvidelsen:

– Vi fløy stort sett med med smekkfulle fly i sommer, og måtte sette inn større maskiner på de fleste torsdagsavgangene. Responsen var enorm, sier Sandaker-Nielsen.

Han tror direkteruta mellom Andøya og Oslo er kommet for å bli.

– Vi er opptatt av å drive lønnsomt, og for oss er denne ruta lønnsom. Fortsetter folk å benytte seg av tilbudet, er det ingen tvil om at vi vil fortsette å fly, sier Sandaker-Nielsen.

rss feedemailskriv ut

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart