-->

4. oktober 2012

Iceland Express prøver seg på Oslo igjen


Iceland Express prøver igjen en Oslorute fra juni 2013 (Iceland Express)
Fra juni neste år prøver Iceland Express seg igjen på en rute mellom Oslo lufthavn Gardermoen og Reykjavik lufthavn Keflavik, på Island. Selskapet skal fly i konkurranse med både SAS, Norwegian og Icelandair.


Etter mer eller mindre vellykkede satsinger på en rute mellom Oslo og Reykjavik i årene 2007, 2010 og 2011, prøver det islandske lavprisselskapet Iceland Express seg på en sommerrute fra juni 2013.
annonse
I perioden juni og ut august 2013, flyr det islandske lavprisselskapet fire ukentlige avganger fra Gardermoen til Reykjavik på Island.

Selskapet satser neste sommer kun på å operere ruten i den mest travle tiden mellom juni og august, da vil de til gjengjeld fly fra Oslo hver mandag, onsdag, fredag og lørdag, i konkurranse med tre andre selskap - SAS, Norwegian og Icelandair.

Selskapet trapper gradvis ned rutetilbudet gjennom vinteren, faser ut ruter de taper penger på, og neste sommer satser de på ni sommerdestinasjoner i Europa, hvor Oslo er en av byene de vil fly til. Det blir også daglige flighter fra Reykjavik til Boston, USA, neste sommer.

I skrivende stund er ikke tidtabellen kjent.

rss feedemailskriv ut

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart