-->

29. oktober 2012

Meridiana starter rute mellom Oslo og Olbia


Meridiana starter ny rute mellom Oslo og Olbia
9. juni er det klart for et nytt bekjentskap på Gardermoen. Det italienske flyselskapet Meridiana starter sin nye rute mellom Oslo og Olbia på Sardinia.Meridiana har trukket sin rute fra Olbia til Gardermoen. (oppd. mars 2013)

Hver torsdag og søndag vil Meridiana fly nordmenn mellom Gardermoen og Olbia ved inngangen til Smeraldakysten, beliggende nordøst på øya Sardinia i Italia.
annonse


Sardinia er en italiensk øy med en helt egen kultur. Den vakre øyen i Middelhavet er fantastisk skaperverk – en opplevelse i lukter, smaker og mennesker. Deres historie er lang og langt fra endt, og hele øyen innbyr rett og slett til det gode liv. Her føler du deg som en kjendis, og ferierer med dem.


Olbia ligger nordøst på øya, ved inngangen til Smeraldakysten. Med hvit sand og blått hav, er det umulig å ikke glemme verden på utsiden for en stund, og bare ta seg tid til seg selv. Det er også store muligheter for å ta del i det luksuriøse på andre måter, som å spise utsøkte retter på en av de fancy restaurantene som ligger i området.

Flyene går direkte hver søndag, mens torsdagsflyet går via Stockholm. Billettene er lagt ut for salg.

rss feedemailskriv ut

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage