-->

8. oktober 2012

Widerøe til Gotland for sjette gang


Foto: Widerøe
Sommeren 2013 blir intet unntak for Widerøe og deres populære flyrute til Visby på Gotland. 26. juni letter sommersesongens første fly, med to ukentlige avganger.

Widerøe flyr deg også neste sommer til Sveriges største øy, en idyll cirka 90 km fra fastlandet. Denne øya er perfekt for deg som er glad i å slappe av i naturskjønne omgivelser.
annonse


Her kan du bade og sole deg på nydelige sandstrender. Du kan sykle, fiske, ride og golfe. Eller ta del i et yrende natteliv i de sene timer. Av severdigheter bør Visby domkirke, Ringmuren, Vikingbyen og Pippi's Villa Villekulla nevnes.

Velger du å fly til Gotland sommerhalvåret, vil du oppleve et Gotland som blomstrer. Da kan du ta del i flere konserter, teater og middelalderspill. Stedet har også et og annet som frister den glade gastronom. Øya er nemlig et eldorado for trøffelelskere, i tillegg til en rekke andre kulinariske spesialiteter.

Her kan du bestille Gotlandbilletter

Gotland har en over 10 000 år gammel historie. Og nesten hvert år får øyas historiebok et nytt kapittel etter hvert som man graver frem nye spennende skatter. Mange som reiser til Gotland drar hit nettopp fordi de vil lete etter skjulte skatter. Byen Visby har de siste femten årene vært på Unescos verdensarvliste. De gamle bymurene, Ringmuren fra 1300-tallet og de karakteristiske svarte kirketårnene innenfor er heldigvis utrolig godt bevart.

Gotland er som skapt for rolige ferier. Øya, som har knapt 60 000 innbyggere, mangedobler sin befolkninge om sommeren nettopp fordi dette er en øy som gir gjestene fred og ro i sjelen. Vil du se Gotland fra innsiden så skal du ta en tur til Lummelundengrotten. Her skal du ta på deg hjelm og hodelykt og bli med på en guidet tur under jorden.

Flytidene
I perioden 26. juni til 10. august 2013 flyr Widerøe deg til Gotland hver onsdag og lørdag.
Flyene letter fra Gardermoen klokken 11:00 og ankommer Visby 12:35.
Returen går fra Gotland 13:00 og flyet lander i Oslo 14:25

Tekst: Widerøes Flyveselskap

rss feedemailskriv ut

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart