-->

22. november 2012

Fly til Szczecin med Wizz Air


Ny Polenrute med Wizz Air (Foto: Osloairports.com)
Sentral- og Øst-Europas største lavprisselskap, Wizz Air, annonserer i dag sin ellevte rute fra Sandefjord lufthavn Torp.
Destinasjonen er Szczecin, Polens syvende største by.


Gresset er alltid grønnere på den andre siden av elven gjelder ikke for Szczecin som ligger på begge sider av elva Oder. Her er det nemlig litt grønt overalt, men du får allikevel lyst til å dra frem og tilbake mellom de to delene.
annonse


Fra 16. mars neste år kan du fly direkte til Szczecin, kanskje bedre kjent for oss som Stettin, med Wizz Air, fra Sandefjord lufthavn Torp. Da åpner selskapet sin ellevte rute fra Vestfold, og den syvende ruta til Polen.

Selskapet planlegger to ukentlige rundturer, hver tirsdag og lørdag, fram til 1. april. Etter den datoen blir det avgang hver mandag og fredag, altså ideelt for en weekendtur.

Denne havnebyen er omtrent på samme størrelse som Oslo, med en historie om storhet og blod. På 1700 tallet ble byen blodrød av skandinaviske herjinger, og under den 2. Verdenskrig ble det mange kratere i byens gater, men Szczecin har allikevel beholdt sitt særpreg.
Byen kalles Polens Paris med sine brede bulevarder og åpne plasser. Her finner du verdens eldste fungerende kino, Pionier Cinema som åpnet i 1909. Szczecin er også byen for shopping med gode priser sammenlignet med hjemme.

Flyene vil gå fra Torp hver tirsdag og lørdag klokken 08:15 og lande 09:40. Returen fra Szczecin går 10:10 med ankomst Sandefjord 11:40. Alle tider er lokale.

Få våre artikler på epost hver morgen klokken 07:00 - helt gratis

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart