-->

4. november 2012

Vil la deg laste ned underholdning i luften


Vil la deg laste ned underholdning i luften (parat.com)
På nyåret skal Norwegiankundene få tilgang til nedlastbar musikk, film og skreddersydd reisestoff via egen mobil, lesebrett og datamaskin.Den tradisjonelle underholdningspakken i luften har i mange tiår vært basert på offlinetilbud av musikk, film og TV-klipp, som passasjerene har sett på via små skjermer i flysetene eller lyttet til via heller primitive høyttalersystemer.
annonse
Nå akter Norwegian og den britiske reisemagasinprodusenten Ink å ta et digitalt kvantesprang i luftrommet. Det skjer med spesielt tilrettelagt onlineinnhold som passasjerne selv kan hente opp via de tekniske innretningene som de selv bringer med seg.

Vekker oppsikt ute
Tilbudet vekker nå bred oppsikt internasjonalt, og er blant annet omtalt i en stor artikkel i New York Times.

Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nilsen i Norwegian bekrefter overfor Aftenposten at det nye underholdningstilbudet vil være på plass i januar. I dag har 80 prosent av selskapets flåte på 68 fly trådløst nett mens flyene går i rute. Og i motsetning til mange flyselskaper som har lagt strenge restriksjoner på passasjerenes bruk av trådløs teknologi, har Norwegian nærmest praktisert frislipp av digital teknikk om bord.

Beholder reisemagasinet
Administrerende direktør Jeffrey O’Rourke i Ink sier i en pressemelding at systemet åpner for helt nye og skreddersydde vyer innen flyunderholdningen.

Norwegian har ikke planer om å skrinlegge det trykte reisemagasinet de legger ut gratis for passasjerene i sine fly. Isteden vil de nå legge inn mange referanser til det underholdningstilbudet som de planlegger i samarbeid med reiselivsmagasinprodusenten.

-Jeg er fortsatt forbauset over hvor mange som leser magasinet. Akkurat nå er dette en svært nyttig kanal for oss, sier markedsdirektør Stine Steffensen Børke i Norwegian i en pressemelding Ink har sendt ut.

Norwegian har vært en internasjonal pionér på området og ble tidligere i år tildelt Passenger Choice Awards 2012 for «verdens beste trådløstilbud i luften».

Få våre artikler på epost hver morgen klokken 07:00 - helt gratis

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart