-->

3. november 2012

Direkte til Budapest med SAS


SAS åpner Budapestrute (SAS)
Neste sommer setter SAS Budapest på rutekartet, det blir tre ukentlige avganger fra Oslo lufthavn Gardermoen til den ungarske hovedstaden.Er du ute etter en storbyweekend med alt det innebærer, bør du ta deg turen til Budapest. Gode matopplevelse, kjempebra shoppingmuligheter, og ikke minst de utrolig lave prisene, vil gjøre et besøk her til en uforglemmelig opplevelse både for deg og lommeboken.
annonse


SAS har ennå ikke bekreftet denne nye satsingen, men etter det Osloairports.com forstår, kommer selskapet til å åpne Budapestruten når neste års sommerprogram starter opp i slutten av mars. Og det skal være snakk om tre ukentlige avganger.

Har du sans for virkelig kulturelle opplevelser ar du kommet til rett sted. Å si at nesten hele byen er et eneste stort museum, vil nok mange kjenne seg igjen i som har vært der.

Velger du å spise ved en av restaurantene ved Donau på Pest siden, kan du nyte utsikt som en kongelig og spise et herremåltid for samme pris som en billig lunsj her hjemme.

Det er meget gode shoppingmuligheter. Hovedgatene for shopping heter Vàci, Haris og Pàrizsi. Her kan du gjøre meget gode kjøp. Velger du å reise til utkanten av byen, er det direkte latterlig billig. Ellers kan du gjøre små og store kupp i smågatene i sentrum. Det finnes også shoppingsenter, og I West End City center rett ved jernbarnestasjonen for innenrikstrafikk, (Nyugati), finner du alt du måtte ønske av klær, mat, og håndarbeider.

Konkurrerer med Norwegian og Ryanair
SAS plukker opp hansken og utfordrer Norwegian og deres helårsrute til Budapest fra Gardermoen. Norwegian flyr daglige flighter til Budapest, og har opptil to avganger på samme dag.

På Rygge flyr Ryanair en helårsrute til den ungarske hovedstaden med tre ukentlige avganger.rss feedemailskriv ut

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart