-->

25. desember 2012

Seks millioner med Flytoget dette året


Foto: Osloairports.com
Fredag 21. desember passerte Flytoget 6 millioner reisende i løpet av ett år, noe som er ny rekord i antall reisende i ett kalenderår for Flytoget. Siden 1998 har Flytoget fraktet 68,7 millioner pasasjerer til og fra Oslo Lufthavn.

– Vi har hatt en jevn økning i antall passasjer i alle år og er veldig stolte over å ha fraktet over 6 millioner reisende i løpet av ett år.
annonse- Vi vil fortsette å jobbe hardt for å innfri våre passasjerers ønsker og krav til Flytoget, slik at antall passasjerer øker ytterlige de neste årene og setter nye spenstige rekorder, sier Linda Bernander Silseth, administrerende direktør i Flytoget.

Høsten 2012 var det 14 år siden Flytoget kjørte ut fra Oslo S på sin første offisielle tur. Siden da har flytogene tilbakelagt en avstand som tilsvarer over 1500 ganger rundt jorden, eller cirka 80 reiser tur-retur månen.

Punktlig
– Flytoget har som ambisjon om å være i verdensklasse hva gjelder punktlighet, og denne garantien gjelder selvsagt i julen også. Vi håper turen med oss i Flytoget blir stedet hvor julefreden senker seg, sier Bernander Silseth.

FÅ NYHETENE PÅ EPOST HVER MORGEN KL. 07:00 - HELT GRATIS

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart