-->

19. februar 2013

To nye sommerruter fra Widerøe er klare


Widerøe direkte til Mosjøen og Mo i Rana
Denne sommeren har Widerøe valgt å tilby direkteruter mellom Oslo og henholdsvis Mo i Rana og Mosjøen. Til Mo i Rana vil det bli direkteavganger både lørdag og søndag, mens det til Mosjøen blir kun direkteavganger på lørdagene.

– Grunnen til at vi valgte å satse på to avganger til Mo i Rana skyldes at markedsgrunnlaget til Mo i Rana er større, sier informasjonssjef Silje Brandvoll i Widerøe.
annonse


Spent på markedet
Fra og med idag, 19. februar, vil de aktuelle flyrutene være lagt inn i selskapets bookingsystem. Sommerflyene skal gå i tidsrommet 22. juni til 18. august.

– Vi er selvsagt spente på å se på hvordan passasjerene responderer på et slikt tilbud. Dette gjelder både dem som vi reise opp og oppleve Helgeland fra østlandsområdet og helgelendinger som vil benytte denne muligheten for å dra på ferie til hovedstaden eller enda lengre. Vi vet at Helgeland som destinasjon for opplevelser blir bare mer og mer populært, sier Brandvoll til ranablad.no.

Her er innenlands- og utenlandsrutene fra Gardermoen

Hun regner med at folk setter pris på å fly direkte, siden de da slipper mellomlandinger med flybytte. Reisetiden mellom Oslo Lufthavn Gardermoen og Mo i Rana Lufthavn Røssvoll blir en time og 52 minutter. Mellom Oslo og Mosjøen går turen unna på 1 time og 41 minutter. Flytypen som skal benyttes er en Dash 8-100, med plass til 39 passasjerer.

Rutetidene
Rutetabellene er nå på plass, og flyet til Mosjøen letter hver lørdag klokken 1100 fra Gardermoen, og er framme 12:41. Returflyet letter fra Mosjøen 11:56, og setter hjulene på Oslo lufthavn 14:37.

Lørdag letter flyet til Mo i Rana klokken 10:30 fra Oslo, og lander 12:22. Fra Mo i Rana går returen 12:38, og flyet er tilbake i Oslo 14:30.
Søndagens avgang går 11:15 fra Oslo, med ankomst Mo i Rana 13:07. Fra Mo er det avgang 13:23 og flyet er på Gardermoen 15:15.

FÅ NYHETENE PÅ EPOST HVER MORGEN KL. 07:00 - HELT GRATIS

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart