-->

9. mars 2013

DAT starter Vestlandsrute, mulig å bli med fra Rygge


DAT tilbyr  Molderute via Stavanger (foto: DAT)
Danish Air Transport (DAT) starter i midten av april en Vestlandsrute fra Stavanger til Molde lufthavn Årø. Da blir det også muligheter for å fly Rygge-Stavanger-Molde.

15. april starter det danske flyselskapet DAT opp sin nye Vestlandsrute fra Stavanger til Molde, det vil også være mulig å fly fra Rygge til Molde, via Stavanger.
annonse


Den nye Vestlandsruta kommer i gang som et resultat av at arbeidene på Ormen Lange-anlegget utenfor Aukra, nå er i oppstartsfasen, og ruta er primært startet for å gi et godt tilbud for ansatte ved Kværner Stord, som har en stor kontrakt i milliardprosjektet.

Begynner forsiktig
DAT starter i det små og vil starte med to ukentlige avganger fra Stavanger til Molde, hver mandag og torsdag, men det er grunn til å anta at frekvensen vil øke ettersom prosjektet skrider fremover.

Rutetabellen fra Rygge viser at torsdagsflyet har forbindelse videre til Molde. Det betyr at du reiser fra Østfold klokken 07:15 og er i Stavanger en time senere. Etter et kort opphold letter flyet fra Stavanger 08:30 og lander i Molde 09:50. Returen går 16:10 fra Molde, flyet er i Stavanger 17:55, og går videre til Rygge 18:25, med endelig ankomst Østfold 19:25

DAT har lagt ut billetter på denne ruta i sitt bookingsystem, og så vil tiden vise om det etterhvert blir daglige avganger.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart