-->

4. mars 2013

Nytt reisekonsept på Rygge


Torp har hatt det i mange år, nå lanserer Rygge det også, et eget reisekontor - Rygge Travel, som skreddersyr reisepakker for store og små grupper, med fly, hotell og en drøss med opplevelser.
Rygge Travel er et nytt konsept som blir levert av Via Tours, en av landets største reisebyråkjeder.
annonse


Målet er at reisene fra Moss lufthavn Rygge skal være lett tilgjengelige for deg, og at du på en trygg og enkel måte kan sikre deg gode reiseopplevelser enten du reiser alene eller som en del av en større gruppe.

Rygge Travel kan hjelpe deg med å pakke din drømmeferie med Moss lufthavn som utgangspunkt, enten du reiser i en liten eller stor gruppe, så skal de kunne hjelpe deg med å pakke hele ferien for deg, på en enkel og grei måte, fortelles det fra flyplassen.

Det være seg om du skal en liten, rask tur til London og er på jakt etter musikalbilletter, en god restaurant, billetter til sportsarrangementer, eller andre sportsopplevelser. Rygge Travel har kontakter i alle land og kan lett hjelpe deg med alle typer forespørsler.


På jakt etter billige flybilletter, overnatting, leiebil, pakkereiser, billetter til fotballkampen eller musikalen? Besøk våre samarbeidspartnere for gode tilbud!

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart