-->

23. mars 2013

SAS lanserer nytt servicekonsept, SAS Go og SAS Plus


SAS lanserer nytt servicekonsept (SAS Group)
SAS lanserer et helt nytt servicekonsept som erstatter de gamle serviceklassene med to helt nye alternativer - SAS Go for dem som vil ha mye og SAS Plus for dem som vil ha mer. Konseptet er utviklet i samarbeid med våre kunder og møter etterspørselen etter enklere og mer effektive reiser for både privat- og forretningsreisende.



I november sist år lanserte vi en ny offensiv plan, 4Excellence Next Generation (4XNG), for å sikre SAS' framtid som et konkurransedyktig selskap for våre kunder.
annonse


Selskapet forandres nå gjennomgripende med nye kollektivavtaler med våre flyvende medarbeidere, sentralisering og redusering av den administrative organisasjonen, samt outsourcing og frasalg av virksomheter. Planen innebærer også en fornying og utvikling av vårt kundetilbud.

SAS introduserer to helt nye servicekonsept i Skandinavia og Europa. SAS Go for kundene som vil ha mye, og SAS Plus for dem som vil ha mer. Det nye konseptet er utviklet i tett samarbeid med kundene og innebærer også et nytt servicekonsept om bord.

- Vi vil forenkle våre kunders reise. Som en del av det introduserer vi SAS Go og SAS Plus. For SAS betyr enkelhet at det du trenger er inkludert. Under utviklingen av det nye konseptet har vi tatt utgangspunkt i våre kunders behov framfor hva som er bransjestandard, sier Rickard Gustafson, konsernsjef i SAS.

I SAS Go inngår alltid én innsjekket kolli uten avgift, kaffe eller te ombord, samt flere tidsbesparende tjenester som innsjekk på mobil. I SAS Plus er to kolli inkludert, SAS Fast Track, adgang til lounge, mat og drikke om bord og dobbelt med EuroBonus-poeng, i tillegg til fordelene som SAS Go tilbyr.

Dette innebærer også et helt nytt servicekonsept ombord, der den tradisjonelle flymaten erstattes med en Café med nye valgmuligheter som tilbys samtlige kunder ombord.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart