-->

16. april 2013

SAS vant kAPPløpet mot Norwegian


SAS vant kAPPløpet
Mens de store internasjonale flyselskapene for lengst har lansert sine apper som gjør det mulig å bestille flybilletter på mobiltelefonen, har verken Norwegian eller SAS klart å levere denne servicen overfor sine reisende. Før nå.
SAS er først ute og har dermed vunnet kappløpet via a vis rivalen Norwegian, som riktignok kom med en mobilapp for en tid tilbake, men uten at det er mulig å bruke den til å sjekke priser og bestille billett.
annonse


Appen SAS har lansert nå har alle disse funksjonene.

Testversjon

Klikk for større bilde
- Vi er glade for endelig å lansere vår etterlengtede mobilapp som vi vet våre kunder har ventet på. Dette er et viktig skritt for SAS der vi nå møter våre kunder på de plattformene og i de kanalene som allerede er godt etablert og som fortsatt er i kraftig vekst, sier konserndirektør for salg og markedsføring i SAS, nordmannen Eivind Roald, til Aftenposten.

Han sier at appen ligger ute i en testrversjon nå både for iPhone og Android, men at den endelige versjonen blir lagt ut om kort tid.- Appen er viktig for å gjøre reisen enkle for passasjerene med mange funksjoner som bestilling av billetter, innsjekk og setevalg, boardingpass og tilgang til Eurobonus profil. Allerede etter et døgn ute ligger den nå på topplister i nedlasting på mobil, sier Roald.

Jobber med saken
Hos Norwegian jobber man intenst med å få på plass bestillingsfunksjonen på sin app:

- Vi jobber med å utvide funksjonaliteten på vår applikasjon og bestillingsmulighet er definitivt en av de tingene vi ser på. Vi er svært fornøyd med responsen på vår reiseassistent for mobil med så mange som 250.000 nedlastinger. Tilbakemeldinger fra våre reisende går på at den er enkel å bruke og at den er en nyttig følgesvenn på tur. Opp mot 5000 benytter seg av appen hver eneste dag, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen.

Billige flybilletter, hoteller, leiebil, pakkereiser, billetter til fotballkampen eller musicals. Besøk våre samarbeidspartnere for gode tilbud!

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart