-->

15. april 2013

Ryanair bare vokser på Rygge


Ryanair vokser videre på Rygge
Tall for 1. kvartal viser en passasjervekst på over 16 prosent på utenlandsflyvningene som nettopp domineres av Ryanair, som har vært i hardt vær i det siste.

Av de totalt 330.000 reisende i 1. kvartal, dro hele 319.000 passasjerer til eller fra utlandet. Rygge kan skilte med over 50 utenlandsdestinasjoner.
annonse


Ryanair som er den store magneten, flyr på 44 destinasjoner, mens Norwegian har to Syden-ruter og øvrig chartertrafikk har seks destinasjoner. DAT har også en mindre helgerute til København, i følge Moss Avis.

Problemer for DAT
Isolert for mars måned viser trafikktallene at 130.000 flypassasjerer benyttet seg av Moss lufthavn Rygge. Det er over 11 prosent mer enn i samme måned i fjor. Over 126.000 reisende benyttet seg i mars av utenlandstilbudet på Rygge. Det er en økning på over 15 prosent sammenliknet med samme måned i fjor.

Sjekk om flyene er i rute på Rygge

Innenriks har fortsatt danske DAT problemer med å få luft under vingene. I mars benyttet snaue 3500 passasjerer seg av selskapets flytilbud til Bergen, Stavanger og Trondheim. Det er en halvering av DATs egne passasjertall fra mars i 2012. Kvartalstallene viser også en halvering av fjorårets trafikk.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart