-->

14. mai 2013

Norwegian setter Rygge - Tenerife på rutekartet


Foto: Maciej Klatt/ Norwegian
Fjorten dager etter at Ryanair lanserte sine ruter fra Rygge til henholdsvis Gran Canaria og Tenerife, kommer Norwegian på banen med en Teneriferute fra Østfold. Norwegian satte Las Palmas på Gran Canaria, på Rygges rutekart allerede i fjor vinter.
Dagen før den irske lavpriskjempen sender avgårde sitt første fly til Tenerife, sniker Norwegian seg inn med en avgang til samme destinasjon.
annonse


30. oktober letter Norwegianmaskina fra Rygge med nesa mot Tenerife, som er den største av de syv bebodde Kanariøyene og Spanias nest største øy. Den besøkes årlig av over 5 millioner turister. De viktigste feriesentrene er Puerto de la Cruz i nord og Los Cristianos og Playa de las Américas i syd.

Oversikten over direkterutene fra Rygge finner du her

Norwegian vil fly fra Rygge hver onsdag gjennom hele vintersesongen, det vil si ut mars 2014. Flyet, som kommer fra selskapets base på Tenerife, letter fra Spania klokken 09:00 og er på Rygge 15:45, der lastes flyet om før returen går fra Rygge 16:30 med ankomst Tenerife Sør klokken 21:15. Alle tider er lokale.

Norwegian har tidligere uttrykt at de er fornøyde med den mottakelsen de fikk etter at de vendte tilbake til Rygge. Selskapet har med den nye lanseringen fire direkteruter til Spania fra Rygge, disse går til Alicante, Malaga, Gran Canaria og Tenerife.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart