-->

16. mai 2013

Vueling har tatt av fra Oslo


Vueling på plass i Oslo
Det spanske flyselskapet Vueling sendte i dag sin første maskin fra Gardermoen til Barcelona. Selskapet flyr allerede mellom Stavanger og den katalanske hovedstaden, og utvider nå i Norge med fire ukentlige avganger mellom Oslo og Barcelona.
I tillegg åpnes en sommerrute fra Bergen.
annonse


Vueling lanserte i dag sin nye rute mellom Oslo og middelhavsmetropolen Barcelona med fire direkteflygninger i uken. Første flygning finner sted torsdag 16. mai, og fortsetter gjennom sommeren med avganger hver mandag, torsdag, fredag og søndag.

Som et resultat av dette nye tilbudet vil den katalanske hovedstaden nå være tilgjengelig fra tre forskjellige flyplasser i sommer: Stavanger, Oslo og Bergen.

Takket være Vuelings direkteforbindelse vil det bli lettere og mer praktisk å reise fra Oslo til den verdensberømte kultur-, mat- og turistmagneten Barcelona.

- Barcelona er en populær by å reise til, og dette tror vi kan bli et populært tilbud til reiselystne nordmenn, sier pressesjef Vegar Gystad.

- Oslo Lufthavn ønsker å markere seg sterkere som en skandinavisk hub, og da er det viktig å utvikle rutetilbudet til attraktive reisemål rundt om i verden. Derfor er vi veldig fornøyd med at Vueling nå satser friskt på Oslo Lufthavn, avslutter Gystad.

Dager og tider:
Oslo-Barcelona
Mandag, torsdag, fredag, søndag
Avgang 1600 (lokal tid)
Ankomst 1915 (lokal tid)

Barcelona - Oslo
Mandag, torsdag, fredag, søndag
Avgang 1155 (lokal tid)
Ankomst 1525 (lokal tid)

Konkurranse
Vueling skal få bryne seg på konkurransen i fra SAS og Norwegian, begge har økt antall flyvninger på ruta, spesielt i skoleferien, da det vil være inntil fem daglige avganger mellom de to byene. På Torp og Rygge er det Ryanair som har satt Barcelona på kartet. Selskapet flyr fra Rygge til hovedflyplassen El Prat, men også til Barcelona Reus, beliggende sør for Barcelona. Fra Torp har Ryanair reåpnet sin rute til Barcelona Girona, som ligger nord for selve Barcelona by.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart