-->

26. juni 2013

British Airways tillater bruk av mobil


British Airways tillater bruk av mobil
Fra 1. juli vil British Airways, som første flyselskap i Europa, tillate at de reisende skrur på mobiltelefonen og andre håndholdte enheter, så fort flyet har landet og forlatt rullebanen.

Passasjerene ombord i fly får alltid beskjed om å ikke skru på sine mobiler eller annet elektronisk utstyr før flyet er kommet til gate og stoppet helt opp. De fleste som har vært ute og flydd vet at det er mange som bryr seg om dette.
annonse


Nå har det britiske flyselskapet overbevist landets luftfartsmyndigheter om at de reisende kan skru på mobilen og annet elektronisk utstyr når flyet har landet og forlatt rullebanen. Dette har det britiske luftfartstilsynet godtatt, og British Airways understreker at de nå blir det første europeiske flyselskapet som sier ja til dette ombord i sine fly.

Det å ikke kunne få koble på det elektroniske utstyret i flyet, er noe av det passasjerene irriterer seg mest over når de reiser.

Ian Pringle i British Airways regner med at denne irritasjonen og frustrasjonen hos de reisende vil legge seg når dette innføres, og at folk nå både kan få sjekket eposten, ringt sine forretningspartnere, samt sjekke om noen møter dem på flyplassen, noe spesielt forretningsreisende setter pris på, sier han.

Passasjerene blir fra 1. juli opplyst over høytaleranlegget når flyet er borte fra rullebanen og mobiltelefonene kan slås på. Ved avgang skal fortsatt alt det elektroniske utstyret skrus av når flyet forlater gaten.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart