-->

3. juli 2013

Norwegian lanserer Androidbasert underholdningssystem om bord i Dreamlineren


Foto: Norwegian
Norwegian og Panasonic Avionics Corporation har inngått et samarbeid om å utvikle verdens første Android ™-baserte underholdningssystem om bord i Norwegians nye langdistansefly, 787 Dreamliner. Norwegians passasjerer kan bruke forhåndsinstallerte Android-apper på en trykksskjerm for å bestille mat, drikke, filmer, spill og musikk under reisen.
- Vi er alltid på utkikk etter ny teknologi som kan forbedre passasjerenes reiseopplevelse. Det Panasonic tilbyr i dag er bransjeledende innen underholdningssystemer om bord, sier Norwegians Head of Business Development, Station & Inflight Solutions, Boris Bubresko.
annonse


Brukes om bord Norwegians 787 Dreamliner
Norwegians nye Andriod-baserte underholdningssystem er et resultat av et 18-måneders langt utviklingssamarbeid mellom Norwegian og Panasonic Avionics. Androids interaktive system gir passasjerene muligheten til å navigere og velge filmer, musikk og Android-spill, samt kjøpe mat og drikke direkte via trykkskjermen som er installert i flysetet. Systemet vil installeres på Norwegians nye Boeing 787 Dreamlinere som skal brukes på Norwegians langdistanseruter mellom Skandinavia og USA og Asia.

- Panasonic er fokusert på å innføre den aller nyeste teknologien til passasjerenes ombordopplevelse og vi er stolte over å få levere det aller første underholdningssystemet som er helt basert på Android, sier Paul Margis, President og Chief Executive Officer for Panasonic Avionics.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart