-->

10. juli 2014

Fyll vannflaska på Gardermoen, etter sikkerhetskontrollen


Skilt for vannstasjon på Gardermoen (Foto: OSL AS)
Sommeren har kommet med høye temperaturer og fuktighet, og det er viktig å få i seg nok væske.

På spørsmål fra våre lesere om det er mulig å fylle opp vannflasker etter at man har gått gjennom sikkerhetskontrollen på Gardermoen, måtte vi kikke litt i arkivene våre, og har nå oppdatert en artikkel fra september ifjor.
De aller fleste av oss vet at vi ikke får med oss vannflaska gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Vi tømmer og kaster den på utsiden og irriterer vannet av oss, bokstavelig talt, over å måtte kjøpe en ny flaske til en heller stiv pris etter kontrollen.
annonse


Men nå viser det seg at det er lettere å få fylt opp vannflaska enn før, det er kommet flere vannstasjoner der du fyller flaska gratis etter sikkerhetskontrollen.

Sørg for at flasken er tom før du kommer til sikkerhetskontrollen så den ikke blir tatt fra deg, eller du må kaste den. Første vannstasjon finner du faktisk rett etter kontrollen, når du er ute igjen i fellesområdet. Skal du fly innenlands finner du vannstasjoner ved gatene 15, 19B og 19E, samt ved gate nummer 20.

For deg som skal fly utenlands, finner du vannstasjonene ved gatene 43 og 46, samt ved toalettene som ligger ved taxfreebutikken.

Det er selvsagt mulig å fylle opp vannflaska på toalettene på flyplassen, men det er sjelden at dette vannet er spesielt friskt og kaldt.

Først publisert 13.09.2013, oppdatert 10.07.2014 kl. 16:10 


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart