-->

24. september 2013

Norwegian: Vurderer å utvide i Finnmark


Foto: Boeing
Norwegian er fornøyd med årets sommersesong i Finnmark.
Nå vurderer de å utvide tilbudet.
Tilbudet fra Norwegian kan bli utvidet både i Alta og Lakselv kommende sommersesong.


– Det som foreløpig er besluttet er at vi viderefører programmet vi hadde i sommer over Lakselv lufthavn Banak. Men jeg legger ikke skjul på at vi ser på muligheten for å utvide sommersesongen slik det ble gjort i 2012, sier han.

annonse


Ifølge informasjonsdirektøren ser tilbudet fra Norwegian i Lakselv ut til å ha satt seg, og selskapet er svært fornøyd med å kunne se tilbake på en sesong med flere fulle fly, skal vi tro finnmakdagblad.no.

– Skulle hatt flere fly i flåten
For sommersesongen 2014 ser selskapet også på å utvide tilbudet i Alta.

–Vi har hatt en flyging om dagen fra Oslo til Alta tidligere, men vi ser nå på muligheten for et fly på morgenen og ett på ettermiddagen. Det er et alternativ vi jobber med, forteller han, men legger til:

– Når det handler om nye ruter og utvidelser, så er det viktigste lønnsomheten og potensialet i ruten. Også er det selvsagt en kabal som skal gå opp med fly og produksjon.

– Vi skulle gjerne hatt enda flere fly i flåten, slår han fast.

Ingen bonustap
I debatten rundt flyselskapenes bonusprogrammer hevdet Norwegian at redusert tilbud i blant annet Finnmark kunne bli en av konsekvensene dersom bonusprogram ble tillatt gjeninnført.

Nå svarer selskapet at de foreløpig ikke ser en utvikling som medfører reduksjoner.

– Det er vanskelig å si om det har hatt noen umiddelbar effekt. Vi ser at vi har mange trofaste kunder som benytter vårt tilbud i Finnmark, så det er for tidlig å si noe om det ennå, sier Sandaker-Nielsen.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart