-->

11. november 2013

Norwegian åpner base i Madrid og lanserer rute til Oslo


Norwegian lanserer ny rute mellom Oslo og Madrid (Norwegian)

Norwegian fortsetter å ekspandere i Europa og åpner ny base i Madrid sommeren 2014. Samtidig lanserer selskapet seks nye ruter fra Madrid til Oslo, Stockholm, Helsinki, Hamburg, Warszawa og London.


Spanias hovedstad preges av kunst og kultur, tapas, rytmer og liv. Med rundt fire millioner innbyggere er det en storby, men med lokal sjarm.
annonse


Madrid ligger omtrent midt i Spania, ved elva Manzanares, og blir regnet som et viktig sted for handel og kultur.

Det mangler ikke på ting å gjøre i den spanske hovedstaden, det finnes utallige kafeer, restauranter, utesteder, butikker for shopping i alle prisklasser, og hundrevis av arkitektur perler som middelalderske kirkebygg og klostre. Her finner man det Kongelige slottet Palacio Real, et fantastisk visuelt syn i italiensk barokkstil, med dekorasjoner over både vegger og tak.

Alle direkterutene fra Oslo lufthavn finner du her

- Vi åpner ny base i Madrid for å møte den store etterspørselen etter direktefly mellom den spanske hovedstaden og viktige byer i Europa. Vi ser et stort passasjerpotensiale ut fra hovedflyplassen i Madrid. Samtidig er det strategisk viktig for Norwegian med base i den spanske hovedstaden i lys av vår tilstedeværelse i det spanske markedet og ikke minst med tanke på våre framtidsplaner, sier administrerende direktør Bjørn Kjos, til Osloairports.com.


Foto: Osloairports.com
Puerta del Sol er navnet på byens legendariske torg – et midtpunkt i byen, et samlested for folket, og et senter for å samle seg litt før man går i gang på Madrids eminente shoppingstrøk, Grand Via. Bydelen La Latina som ligger på sørvest siden av byen, anbefales også på det sterkeste, og sjarmerer deg med sine trange gater, litt nedslitte bygninger og gode matretter.


Her er det også et unikt marked hver søndag, hvor man kan få tak i de utroligste ting. La Latina er et sted der turister møter lokalbefolkningen, og et sted for å drømme seg tilbake til Madrids fordums tid.

Fra 3. juni neste år flyr du direkte mellom Gardermoen og Madrid lufthavn Barajas. Flyene vil gå hver tirsdag, torsdag og lørdag, alle dager med samme rutetabeller. Avgangen fra Madrid er satt til 15:45, med ankomst Oslo klokken 19:30. Returen går fra Gardermoen klokken 20:00, med ankomst 23:45.

Basen i Madrid er Norwegians femte spanske base, i tillegg til Alicante, Malaga, Las Palmas og Tenerife. Trolig får selskapet også en base i Barcelona i løpet av 2014.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart