-->

20. november 2013

Norwegian legger ned Torp - Harstad


Norwegian avvikler populær sommerrute (Norwegian)
Norwegians rute fra Torp til Evenes legges ned.
De siste to somrene har Norwegian flydd direkte mellom Torp og Evenes. Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen beskrev i fjor ruten som en av Norwegians desiderte suksessruter etter oppstarten i 2012.


Likevel velger altså flyselskapet å legge ned ruten.
annonseHar fokus på Gardermoen
Informasjonssjef Charlotte Holmbergh Jacobsson sier til Fremover at ruten ikke har hatt dårlig belegg men forklarer nedleggelsen med at selskapet alltid overveier de ulike flyrutene.

– I blant legger vi ned ruter for å øke kapasiteten på andre strekninger. Fra Evenes har vi nå fokus på direkteruter til Gardermoen, legger Jacobsson til.

Holder tett om nye ruter
Om Norwegian, etter nedleggelsen av ruten Torp-Evenes, vil styrke direkteruten til Gardermoen, kan hun imidlertid ikke si noe konkret om ennå.

– Vi vet ikke hvordan framtiden blir. Våre ruteplanleggere jobber hele tiden med ruteprogrammet, og nye ruter vil bli offentliggjort på våre hjemmesider, er alt Charlotte Holmbergh Jacobsson vil si.

Hun kan heller ikke si noe om når det ble bestemt at ruten ikke skulle fortsette.

Bergen, Trondheim og Gardermoen
I Norwegians ruteprogram for neste år er det foreløpig fem daglige direkteruter fra Evenes til Gardermoen, Evenes–Trondheim går to dager i uken, mens Evenes–Bergen er satt opp med to ukentlige avganger kun på sommerprogrammet.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart