-->

30. november 2013

Norwegians første flygning til Fort Lauderdale har tatt av


Norwegians første flygning til Fort Lauderdale har tatt av
(Foto: Kristin S. Lillerud/ Norwegian)
Norwegians langdistanseflyvninger til Fort Lauderdale (FLL) er i gang. Fredag ettermiddag tok selskapets tredje og splitter nye 787 Dreamliner av fra Kastrup i Danmark og satte kursen mot FLL.
Lørdag ettermiddag gikk første flight fra Oslo, mens første flyavgang fra Stockholm går på søndag. Med det har de skandinaviske hovedstedene satt Fort Lauderdale på kartet.Lørdag ettermiddag lettet Norwegians rute DY7031 fra Oslo, noen minutter etter rutetabellen, og Norwegians tredje langdistanserute med Dreamlineren er et faktum.
annonse


Startet fredag
- Det er en milepæl at vi nå kan åpne vår første langdistanserute fra København og ønske de første danske passasjerene velkommen om bord. Våre ruter fra Oslo og Stockholm har også blitt godt mottatt og nå gleder vi oss til å fly skandinaver direkte til Florida i våre splitter nye Dreamlinere, sa administrerende direktør Bjørn Kjos, da han fredag klippet snoren og åpnet ruten fra København.

Fort Lauderdale kalles ofte for USAs Venezia, på grunn av alle kanalene, hele 50 mil, som preger bybildet ettersom Everglade sumpenes vann ledes til havet gjennom byen. Men byen har også sjarm på en annen måte. Det er en by kjent for luksus, og for eksklusive butikker i hovedgata Las Olas Boulevard, så hvis du er en som liker shopping, og har mye penger, har du kommet helt rett. For de som ikke ønsker å bruke opp alt på klær, kan shoppingsenteret Sawgrass Mills være redningen.

Det er mange restauranter og uteserveringer i Fort Lauderdale, og mange har en europeisk ”touch”. Fort Lauderdale passer som reisemål i seg selv eller som del av en oppdagelsesferd gjennom Florida. Byen har et bra uteliv, men det er ikke så hektisk som i Miami Beach. Fort Lauderdale passer utmerket for familier og par som søker sol og bad, god mat, shopping, kultur og sport.

Norwegian skal fly denne ruta fra Oslo hver tirsdag og lørdag hele året igjennom. Reisetiden er på om lag ti timer.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart