-->

28. november 2013

Sandefjord Torp får to nye Norwegianruter


Foto:  Geir Løvbugt/ Norwegian
Norwegian markerer tre års tilstedeværelse på Sandefjord Torp ved å lansere to nye ruter, til Barcelona og Dubrovnik, med oppstart våren 2014. I tillegg økes frekvensen og sesongen forlenges på eksisterende ruter.Norwegian lanserer nye ruter, utvider sommersesongen og øker antall avganger på eksisterende flygninger når selskapet markerer tre år på Sandefjord Torp.
annonse


Barcelona og Dubrovnik er nye destinasjoner på rutekartet fra Torp. Fra 3. april lanserer Norwegian to ukentlige avganger mellom Torp og den spanske storbyen ved Middelhavet. Fra 6. mai flyr Norwegian mellom Torp og feriebyen Dubrovnik i Kroatia en gang i uka.

Sommerrutene 2014

Strandbyen Antalya i Tyrkia har vært den mest populære Norwegianruta fra Torp i lang tid. I perioden mai til september øker antall ukentlige avganger fra en til to, slik at enda flere får mulighet til å fly direkte og komfortabelt til Tyrkia neste år. De som ønsker å nyte feriedager på Tenerife kan også glede seg, for sesongen utvides til å omfatte perioden april til og med oktober.

Rutetabellene:

FRATILAVGANGANKOMSTUKEDAG
TORPBARCELONA07001010TORS, SØND
BARCELONATORP10101050TORS, SØND
TORPDUBROVNIK07001000TIRS
DUBROVNIKTORP10401340TIRS
www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart