-->

5. desember 2013

Fortsatt god passasjervekst for Norwegian i november


Nærmere 1,7 millioner passasjerer fløy med Norwegian i november (Norwegian)
Nærmere 1,7 millioner passasjerer fløy med Norwegian i november, en økning på 16 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Selskapet forsetter ekspansjonen og veksten ute i Europa gjennom innfasing av splitter nye fly, økt setekapasitet, etablering av nye baser og lansering av nye ruter.
I november fløy 1 689 049 passasjerer med Norwegian, en økning på 230 177 passasjerer eller 16 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.
annonse


Internasjonal vekst
Norwegian hadde en kapasitetsvekst (ASK) på 39 prosent og en trafikkvekst (RPK) på 40 prosent. Fyllingsgraden var 76,2 prosent, opp et halvt prosentpoeng fra samme måned i fjor.

Trafikktallene for november påvirkes av ekspansjon og vekst i nye markeder gjennom etablering av nye baser, lansering av nye ruter, innfasing av fabrikknye fly og kapasitetsøkning. Flydistansen er dessuten betydelig lengre enn før.

- Jeg er godt fornøyd med at flere, spesielt reisende utenfor Skandinavia, velger å fly med Norwegian og at vi fyller flyene godt selv med stor kapasitetsøkning. Det viser at god kvalitet til lav pris verdsettes, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i en kommentar til Osloairports.com.

Totalt gjennomførte Norwegian 99,7 prosent av de planlagte flygningene i november, hvorav 86,4 prosent gikk på oppsatt rutetid.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart