-->

6. desember 2013

Nytt tilbud - kjøp flyreisa på avbetaling


Nå kan du kjøpe flyreisa på avbetaling (Foto: Airbus)
SAS' privatkunder har hittil betalt for reiser med debet- og kredittkort og via nettbank. Nå gir SAS som et av de første flyselskapene i Europa privatkunder muligheten til å betale reisen med faktura eller på avbetaling i opp til 24 måneder.Torsdag inngikk SAS et samarbeid med e-handelsvirksomheten Klarna, som tilbyr online betalingsløsninger til virksomheter. Samarbeidet gir kundene muligheten til å betale reiser med faktura eller alternativt å avbetale på avdrag i opp til 24 måneder.
annonse


- Vi vil tilby våre kunder større valgfrihet, når det gjelder betaling av reisen, og vi forventer at mange vil sette pris på muligheten til å kunne betale med faktura eller på avbetaling, sier direktør for digital salg og marketing, Christina Ericsson i SAS, og fortsetter:

- Vi har valgt Klarna som samarbeidspartner, da de har en løsning som passer til det behovet SAS' kunder har. Jeg ser frem til et godt samarbeid, sier Christina Ericsson.

- Med vår hjelp blir det både enklere og mer fleksibelt for SAS sine kunder å kjøpe reiser. Vi er stolte over å samarbeide med SAS og at vi sammen kan gjøre det mulig for kundene å få adgang til ettertraktede betalingsmuligheter, sier Niklas Adalberth, underdirektør og medstifter av Klarna.

Kredittsjekkes
«Betal store opplevelser i små deler», lyder tilbudsbeskrivelsen til Klarna og SAS. Kundene må gjennom en kredittsjekk for å kjøpe på avbetaling, og den effektive renten (inkludert gebyrer og avgifter) varierer mellom 14,14 og 23,46 prosent avhengig av hvor lang tid du vil ha på avbetalingen. Ifølge regneeksempler fra Klarna vil billetter for 10.000 kroner til SAS typisk ende på 12.353 kroner hvis man betaler ned over to år.

I første omgang vil det være mulig å betale for reiser via faktura og delbetaling i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Østerrike, Tyskland og Nederland.
www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart