-->

14. januar 2014

Norwegian kåret til verdens fjerde beste lavprisselskap


Norwegian kåret til verdens fjerde beste lavprisselskap (Norwegian)
På tross av Norwegians store problemer den siste tiden, er selskapet likevel kåret til det fjerde beste lavprisselskapet i en fersk kåring.

Det er nettstedet Airline Ratings som står bak kåringen.Foran seg på listen har Norwegian jetBlue (USA), Jetstar Group (Asia) og Flydubai (Midtøsten/Asia).
annonse


– De fire flyselskapene er klare enere i sine respektive markeder, de har smarte løsninger og leverer god valuta for pengene. Flyselskapene har ikke alltid de laveste prisene, men de leverer nesten alltid best valuta for pengene. Disse flyselskapene åpner stadig nye ruter og bringer reiseopplevelser til millioner som tidligere ikke har hatt råd til å fly, heter det i begrunnelsen.

Norwegian setter selvsagt stor pris på fjerdeplassen

Se det nye rutekartet for Oslo lufthavn

– Det er utrolig hyggelig å få den anerkjennelsen og vi er stolte. Dette er et bevis på at de reisende setter pris på kombinasjonen nye fly og mer miljøvennlige fly, gratis wifi og lave priser. Det å bli kåret til det beste lavprisselskapet i Europa og fjerde best i verden er utrolig gøy, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til ABC Nyheter.

Han sier at Norwegian vil jobbe knallhardt for passasjerene fremover, og lover spennende nyheter når vinterprogrammet for neste år lanseres om noen uker.

I juni i fjor ble Norwegian kåret til det beste lavprisselskapet i Europa av Skytrax.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart