-->

23. januar 2014

Reis med Ryanair fra Rygge til Rhodos


Torget i gamlebyen, Rhodos by (Wikipedia)
28. april letter Ryanair fra Rygge for å fly den første avgangen mellom flyplassen i Moss og den greske øya Rhodos.
Rhodos er den største av øyene i Dedokanesene og den fjerde største i Hellas, med ca. 100 000 innbyggere. Øya mottar ca 1,4 millioner besøkende i året, og Rhodos er dermed det åttende mest populære reisemålet blant norske charterturister.


Rhodos er Ryanairs femte rute til Hellas fra Moss lufthavn Rygge, og føyer seg inn i listen over populære destinasjoner rundt Middelhavet.
annonse


Ryanair vil med den nye ruta fly til disse greske perlene: Kreta, Korfu, Kos, Rhodos og Thessaloniki. Rhodosflyene vil ha 2 avganger i uken, på mandager og torsdager.

I tillegg til Rhodos kan du fly til disse stedene fra Rygge.


RYGGE – RHODOS
Avg. RyggeAnk. RhodosUkedag
    14:10     19:20mand + tors
Avg. RhodosAnk. RyggeUkedag
    19:45     22:45mand + tors
Alle rutetidene er lokale

Byen Rhodos består av to deler – gamlebyen, som omsluttes av bymuren, og den nye byen, som preges mest av turismen. Gamlebyen, byens hjerte, har en sjarmerende blanding av tyrkisk, bysantinsk og gresk arkitektur. Den er stor, en del av sjarmen består i gå seg en smule bort i turiststrømmen. Start gjerne tidlig på morgene hvis du vil oppleve stedet i relativ fred.

Utelivet i Rhodos by er det livligste i hele Hellas, sammen med det i Athen og på Mykonos. Mest travelt er det i hotellområdet på akvarieodden, hvor du finner barer, diskotek, bouzouki- og nattklubber i stort antall. Her møter du turister fra alle Europas land og flere til. Du kan dessuten spise godt. Her finnes mat fra internasjonalt kjøkken såvel som ekte god gresk kost.

Oppdatert 23.01.2014 kl. 20:54Google+ twitterfacebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart