-->

8. januar 2014

SAS har store problemer med Eurobonus


SAS har store problemer med Eurobonus
Det var ikke bare Norwegiankunder som fikk problemer med å benytte seg av nyttårstilbudet på billige flybilletter.

SAS sine Eurobonuskunder fikk heller ikke mulighet til å bestille bonusreiser på nett. Trøbbelet begynte mandag. Irriterte kunder har meldt om problemer siden da, mens SAS hele tiden har kommet med nye tidspunkter for når problemet forventes løst.
SAS' pressesjef fortalte tirsdag at selskapet jobber på spreng og håpet på en løsning i dag, onsdag. Nå ligger imidlertid følgende beskjed på SAS.no:
annonse«Vi jobber med å løse problemet og forventer normal drift fra mandag 13. januar», ifølge aftenbladet.no.

Irriterte kunder
Eurobonuskunder fikk natt til mandag tilsendt e-post hvor det sto «Slå til nå! På sas.no finner du 1.000.000 reiser for poeng!», men kundene klarte ikke å booke bonusbilletter. Nå må de altså vente i en hel uke.

På SAS sin Facebook-side er det mange irriterte kunder. Og bookingtrøbbelet har også ført til lange telefonkøer.

Selskapet opplyser at det er mulig å bestille rene Bonusbilletter via kundesenteret på telefon. Billetter som skal delbetales med poeng og penger, kan man imidlertid ikke booke. Det er heller ikke mulig å bruke Eurobonuspoeng - på SAS sine hoteller, Eurobonusshop eller kjøpe eller overføre poeng, ifølge selskapets nettside.

Beklager på det sterkeste
Norsk pressesjef i SAS, Tormod Sandstø, beklager ulempene dette medfører for bonuskundene.

- Det er det letteste å forstå at folk blir frustrerte. Vi må bare beklage på det sterkeste, men som sagt jobber vi på spreng med å fikse det, sa Sandstø til Aftenbladet onsdag.

- Problemet med booking er kun begrenset til Eurobonusbilletter. Booking av vanlige billetter går helt fint, understreker han.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart