-->

11. januar 2014

Widerøe kåret til beste innenriksselskap


Kåret til beste innenriksselskap (Widerøe)
For fjerde gang på rad vant Widerøe prisen ”Årets flyselskap innenriks” under Grand Travel Award. Avstemningen er utført blant de reisebyråansatte i Norge.
Torsdag kveld ble norsk reise- og turistnæring hedret av sine egne under reiselivsbransjens egen Oscar, Grand Travel Awards. Mer enn hundre reisebyråer og innkommende aktører fikk i år mulighet til å stemme frem sine beste leverandører.
annonse


Widerøe gikk til topps i konkurranse med SAS og Norwegian. Det er bladet Travel News som står bak undersøkelsen og prisutdelingen.

– Det å få denne prisen er ekstra stas, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien. - Prisen er stemt fram av de som bruker oss hver dag, som vet hva kundene krever og hva kvalitet skal være. - Derfor er vi både stolte og ydmyke over å få denne prisen for fjerde gang, sier Kongsteien, som lover at selskapet ikke skal hvile på laurbærene fra reiselivsbransjen. - Dette er en pris for hva vi har gjort, men vi må fokusere på det vi skal gjøre. Det har ingen verdi at vi var gode i går, vi må fortsette å gjøre det bra i dag og i framtiden, sier Kongsteien.

Flere tusen reisebyråansatte har vært med å stemme frem vinnerne i de ulike kategoriene mulighet til å stemme. De femti største reisebyråene i Norge ble spurt samt, i tillegg til en rekke mindre aktører.

Det ble også delt ut priser til:
Årets beste europeiske flyselskap - Lufthansa
Årets beste flyselskap interkontinentalt med avgang fra Norge - Thai Airways
Årets beste interkontinentale flyselskap uten avgang fra Norge - Singapore Airlines


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart