-->

9. februar 2014

Flytoget leverer tidenes beste resultat


Flytoget leverer tidenes beste resultat (osloairports.com)
Flytoget vokste med åtte prosent i 2013 og leverte tidenes beste resultat. Dette var en resultatforbedring på over 53 prosent sammenlignet med året før. Både veksten i omsetning og antall passasjerer var på åtte prosent. Det ble satt passasjerrekord med over 6,5 millioner reisende.

Det er to hovedårsaker til dette hyggelige resultatet: 1) Sommeren 2013 ble det gjennomført færre planlagte arbeider på jernbanen i hovedstadsområdet enn hva som var tilfellet året før, 2) I tillegg har Flytoget en kundevennlig Flytogstandard som sikrer at kundene kommer raskt frem gjennom blant annet 10-minutters frekvens, effektiv avvikshåndtering og utvidet reisegaranti.
annonse


- Flytoget ligger på topp når det gjelder kundetilfredshet. Vi er en av Norges sterkeste merkevarer med en punktlighet og rekordhøy kundetilfredshet på 96,5 prosent, forteller en stolt Linda Bernander Silseth, administrerende direktør i Flytoget AS, til Osloairports.com

– Tidligere denne uken fortalte vi også at vi skal kjøpe åtte nye togsett for å sikre våre passasjerer en bedre reiseopplevelse når antall reisende øker. Dette styrker kundenes opplevelse av et Flytog som setter kunden i sentrum. Vi jobber kontinuerlig med produktutvikling for å levere på Flytogstandarden.

Flytoget hadde i 2013 en omsetning på 897 millioner kroner, med et resultat før skatt på 230 millioner kroner. I 2013 stod Flytoget for 20 prosent av alle togavganger i Norge. Også 2014 blir et spennende år for Flytoget. For Flytoget er det viktig å bidra til en høy andel kollektivreisende til og fra Oslo Lufthavn.

- For å ta unna for passasjerveksten fra Lysaker, Skøyen og Nationaltheateret, har vi en løpende dialog med myndighetene om å øke antall avganger fra 3 til 6 ganger per time fra Lysaker stasjon, sier Bernander Silseth.FÅ NYHETENE PÅ E-POST HVER
MORGEN KL. 07:00 - HELT GRATIS


Din epostadresse:


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart