-->

3. mars 2014

Nextjet starter Oslo - Växjö i dag


NextJet i nytt design (Foto: Växjö lufthavn) 
I dag er det premiere på Nextjets nye rute mellom Oslo lufthavn og Växjö i Sverige. En rute spesielt svenskene har ønsket seg lenge og som vil gi regionen tilgang på en rekke ruter innenlands i Norge og ikke minst Oslo lufthavns etterhvert store utvalg av utenlandsruter.
Ruten starter med én daglig rundtur på hverdagene.


Växjö er en svensk by som ligger i Kronobergs län (fylke) i Småland, sør i Sverige. Växjö er administrasjonssenter for både Växjö kommune og Kronobergs län.
annonse

Växjö, Sverige
Växjö har aner tilbake til 1100-tallet og har hatt bystatus siden 1342. Byen er en sydende handelsby og har eget universitet. Byen har et rikt kultur- og idrettsliv, er kjent for sin glasskunst med røtter tilbake til 1700-tallet.

Växjö är en liten storby. Du har nærhet til alt, som for eksempel Linnéträdgården, Sveriges glasmuseum, Utvandrarnas hus. Benytt deg av mulighetene til shopping i byens små butikker, og sett deg ned og nyt den smålandske maten på en av de mange kafeene og restaurantene. Eller nyt roen på en benk ved Växjö-sjøen.

Les mer om Växjö på her
Flyplassen ligger 5 km nordvest for byen, du kommer deg inn til Växjö med rutebuss eller flybussen. Du kan benytte deg av taxi eller tilbudet av leiebiler. Rutetabellen for Nextjets nye satsing er som følger:


OSLO -VÄXJÖ
Avg. OsloAnk. VäxjöUkedag
    11:20    12:35mandag-fredag
Avg. VäxjöAnk. OsloUkedag
    09:35    10:50mandag-fredag

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart