-->

6. mars 2014

Norwegian med god passasjervekst og høy fyllingsgrad


Norwegian med god passasjervekst og høy fyllingsgrad i februar (Norwegian)
Norwegian fløy vel 1,5 millioner passasjerer i februar 2014, en økning på 22 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Fyllingsgraden øker selv med sterk kapasitetsvekst.
I februar fløy 1 527 099 passasjerer med Norwegian, en økning på 22 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.
annonse


Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 48 prosent, mens kapasiteten (ASK) økte med 46 prosent denne måneden. Fyllingsgraden var 79,3 prosent i februar, opp ett prosentpoeng.

- Vi har økt tilbudet til kundene betydelig, med flere ruter og frekvenser. Selv med en sterk kapasitetsvekst fylles flyene, noe vi er svært godt fornøyd med. Samtidig ser vi at det er sterk konkurranse i markedet og mange billige billetter i salg. Det er bra for kundene at konkurransen virker.

- I Norwegian er vi beredt til å konkurrere, med stadig flere splitter nye fly i flåten og et utvidet rutetilbud til nye reisemål. Nye fly med lavere drivstofforbruk er den viktigste årsaken til at Norwegian kan holde kostnadene nede og tilby stadig flere billetter til lave priser, sier administrerende direktør Bjørn Kjos, i en kommentar til Osloairports.com.IKKE GÅ GLIPP AV DET SOM SKJER. FÅ NYHETENE PÅ E-POST HVER
MORGEN KL. 07:00 - UFORPLIKTENDE OG HELT GRATIS


Din epostadresse:
www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage