-->

7. mars 2014

SAS billigere enn Norwegian til Los Angeles


SAS billigere enn Norwegian til Los Angeles (SAS Group)
Norwegian har nettopp åpnet nye langdistanseruter til Los Angeles fra København, Stockholm og snart også Oslo. Men inntil videre er det billigere å reise med SAS. Det viser ferske tall fra Norsk Flyprisindeks.

Der er lagt opp til en kamp om flypassasjerer til den amerikanske vestkysten.
annonse


SAS etablerte det siste året en direkte flyrute fra København til San Francisco, og Norwegian har nettopp åpnet ruter til Los Angeles fra København og Stockholm, og de vil i løpet av noen få måneder etterfølges av ruter fra Gardermoen til Oakland-San Francisco (28. mai) og Los Angeles (1. juni).

Dette er rutetilbudet fra Oslo lufthavn

Allerede nå er det mulig for norske reisende å fly med Norwegian via København eller Stockholm for å dra til Los Angeles. Men det er tilsynelatende billigere å reise med SAS, selv om det skandinaviske flyselskapet ikke flyr direkte til millionbyen i California.

Nettopp Los Angeles er en av de 10 interkontinentale destinasjonene som kontinuerlig er blitt prisovervåket siden etableringen av Norsk Flyprisindeks i 2009.


Til Los Angeles fraSASRuteNorwegianRute
Oslo5.362,-Via Newark       5.520,-Via Stockholm
Bergen5.964,-Via Oslo og Newark       6.074,-Via København
Trondheim6.219,-Via Oslo og NewarkIngen ledige plasserIngen ledige plasser
Merk: Prissjekk er utført med avreise i uke 14/2014. Alle priser er returbilletter i NOK og inklusive alle skatter og avgifter, men eksklusiv tillegg for bagasje, setevalg, eventuell mat om bord, samt gebyr for betaling med kredittkort.


I prissammenligningen er SAS noen hundre kroner billigere enn Norwegian, men reelt er forskjellen større, siden passasjerene hos Norwegian skal betale et tillegg på 998 kroner for måltider, bagasje og setevalg. Disse ytelsene er inkludert hos SAS og samarbeidspartneren United Airlines.

- Prissammenligningen viser at SAS og andre flyselskaper er klare til å gi Norwegian en kamp til siste slutt. Det blir ingen gratis markedsandeler å ta på det nordamerikanske markedet, og til slutt vil det komme de reisende til gode med enda lavere billettpriser, sier Ole Stouby, som er administrerende direktør hos Travelmarket.no, som utgir Norsk Flyprisindeks.

I sommerperioden vil Norwegian drive 34 ukentlige flyvninger fra Skandinavia til fem nordamerikanske destinasjoner. Til sammenligning vil SAS betjene fire nordamerikanske byer med i alt 63 ukentlige avganger fra Skandinavia.IKKE GÅ GLIPP AV DET SOM SKJER. FÅ NYHETENE PÅ E-POST HVER
MORGEN KL. 07:00 - UFORPLIKTENDE OG HELT GRATIS


Din epostadresse:
www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart