-->

2. april 2014

Norwegian får pris for undeholdningssystem


Norwegian mottar merke for god design
Merket for god design deles i kveld ut blant annet til Norwegian som setter en ny standard for underholdningssystemer om bord på langdistanseflygninger.

Ikke alle underholdningssystemer er like underholdende. Det kan mang en flypassasjer skrive under på. I forbindelse med storsatsingen på langdistansemarkedet ønsket Norwegian å tilby passasjerene noe helt unikt.
– Underholdningssystemer på fly er i seg selv ikke noe nytt. Vi ønsket å gå et skritt lengre for å kunne tilby nyttige og spennende tjenester til passasjerene på våre Dreamlinere.
annonse


God design er helt avgjørende for at et slikt system skal oppleves som enkelt og brukervennlig, sier Stine Steffensen Børke, internasjonal markedsdirektør i Norwegian Air Shuttle, til Osloairports.com.

Norwegian satte sammen et bredt team av designere fra Isobar Norge og ingeniører fra en rekke store internasjonale selskaper. De så blant annet på hvordan brukervennligheten fra nettbrettverden kunne overføres til et lukket miljø på et fly. Resultatet er verdens første underholdningssystem om bord på fly som baserer seg på Android-systemet. Det gir stor fleksibilitet for endringer og oppdateringer.

Utmerkelsene blir delt ut onsdag 2. april i Oslo under Designdagen, et årlig arrangement i regi av Norsk Designråd. – Merket for god design gis til de mest innovative og modige bedriftene og designerne i Norge akkurat nå, sier Line Aandal Røijen, prosjektleder i Norsk Designråd.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart